Want show template

Discussion in 'Installation and Updates' started by Stephen Ford, Jul 30, 2006.

  1. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member

    After installing eSyndicat I've found that the css template shows up fine in the admin area, but fails to show on the client side. I'm using the free version at the moment and hope this script will work properly for my web site.

    Here is a link to the page I'm having a problem with http://www.woodweb.com.au/link/

    Please help me :poka:
    Last edited: Jul 30, 2006
  2. redeye

    redeye Moderator

    Are you saying that when you make changes to the css it doesn't reflect them in the site?

    If so try emptying your tmp folder.
    Last edited: Jul 30, 2006
  3. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member

    No it just doesn't show the template. Except in the admin area

    Its a fresh install! I really want this to work :(
    Thanks for the reply

    take a look now and you will see what I mean redeye
  4. Greg

    Greg Moderator

    Hi Stephen Welcome to the forums :)

    Are you sure you uploaded all the files?
    When I look at the source code for the path to the css I see:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="templates/SunnyDay/css/style.css" />
    It should be something like this (example from demo)
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.esyndicat.com/demo/templates/GreenLeaves/css/style.css" />
    If you'll notice your missing the path to the website url.
    Double check that and don't worry there's a simple solution to this and it'll be solved. :)
  5. Sai_dallas

    Sai_dallas Paid Customer

    Did you set a default template?

    Stephen Ford,

    Did you set a default template?

    If the issue is with Installation, you may contact Sergey and he can install the script for you.


    .
  6. WTM

    WTM Loyal User

    First of all did you change permissions for your CSS file to 755?

    Second... This is the address you have for the CSS file right now:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="templates/SunnyDay/css/style.css" />
    From what I can see your directory is installed in the /link folder so address should look something like this:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/link/templates/SunnyDay/css/style.css" />
    or like this:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://woodweb.com.au/link/templates/SunnyDay/css/style.css" />
    Open your header.tpl file and check what address you have in there and post it here.
    Looks like your site can't find css file...
    Last edited: Jul 31, 2006
  7. Greg

    Greg Moderator

    I think header.tpl will only show
    Code:
    		<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{$templates}/css/style.css" />
    But like I (you) have said there is definitely a path problem to the files. Also I thought templates style.css was chmod 777.
  8. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member

    Thanks for all the replys very impressed ^_^

    I hard coded this into the header and seem to be still having problems

    I also checked that css was CMOD 777 as per instructions
    PHP:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://woodweb.com.au/link/templates/SunnyDay/css/style.css" />
    Here is the header code as it stands now

    PHP:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
    <
    html>

    <
    head>
        <
    title>{$title}{$config.suffix}</title>
        <
    meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset={$config.charset}/>
        <
    base href="{$config.base}{$config.dir}/>
        <
    link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://woodweb.com.au/link/templates/SunnyDay/css/style.css" />
        <
    meta name="description" content="{$description}/>
        <
    meta name="keywords" content="{$keywords}/>
    </
    head>

    <
    body>
    <
    div class="page">
        <
    div class="header">
            <
    div class="logo"><a href="/"><img src="{$img}logo.gif" alt="" title="" /></a></div>
            <
    div class="search-form">
                <
    form action="search.php" method="get">
                <
    table cellpadding="2" cellspacing="0" align="center">
                <
    tr>
                    <
    td rowspan="2" valign="top"><img src="{$img}ico-search.gif" style="margin-top: -5px;" alt="" title="" /></td>
                    <
    td colspan="2"><input type="text" class="what" name="what" size="40" style="margin-top: 4px;"/></td>
                    <
    td rowspan="2" valign="top"><input type="image" src="{$img}btn-search.gif" name="search_top" value="GO" /></td>
                </
    tr>
                <
    tr>
                    <
    td align="right"><a href="search.php">{$lang.advanced_search}</a></td>
                    <
    td align="right" width="50"><a href="help.php">{$lang.help}</a></td>
                </
    tr>
                </
    table>
                </
    form>
            </
    div>
        </
    div>

        <
    div class="top-menu">
            <
    ul class="menu">{$menu}</ul>
        </
    div>
        
        <
    div class="content">
            <
    table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
            <
    tr>
                <
    td align="center" colspan="2">{$adsense}</td>
            </
    tr>
            <
    tr>
                <
    td valign="top">{$breadcrumb}
  9. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member


    If you mean SunnyDay, yes I'm sure I did as I didn't change any of the settings when I installed it
  10. Sai_dallas

    Sai_dallas Paid Customer

    Instead of debugging the code, it is easy to re-install.

    Stephen Ford,

    Instead of debugging the code, it is easy to re-install.

    And eSyndicat team is very good with installation and I don't think it is worth your time to figure out the issues with the current installation.

    I don’t see a point in re-inventing the wheel.

    Send your ftp credentials to Sergey Tan and you will be up and running much faster.

    If you had a bad install, who knows what other issues are going to show up later?

    If it is unstable now, it will be unstable for ever, getting good install is a good starting point.


    .
  11. WTM

    WTM Loyal User

    When I tried to access your css file I got "500 error - Internal Server Error"
    If I can't access it - script can't access it either.
    The problem is with your server - not the script.
    You may want to send FTP info to Simon or Vincent and ask them to check it for you.
  12. Vasily B.

    Vasily B. Administrator Staff Member

    Welcome to the forums Stephen
    It would be really nice if you could email me your fto credentials. I would check and fix your problem.
  13. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member

    Thanks Sia I will send them to him now.

    The problem seemed to simple, anyway I will get in contact with the team

    Thanks for you help

    Cheers

    Steve
  14. Stephen Ford

    Stephen Ford New Member

    Just like to thank Simon publicly

    Thanks for working your majic

    :yahoo:

    Good work B)
  15. Vasily B.

    Vasily B. Administrator Staff Member

    I'm glad to help you :)

    It seems there was a specific configuration in Steve's Apache server. It does not understand the following rules:
    Code:
    <Files ~ "\.(tpl|inc|cfg)$">
    	Order deny,allow
    	Deny from all
    </Files>
    So the site started working after I removed .htaccess from templates directory.

Share This Page